پلتفرم معاملاتی ژاوِکس
 علیزاده: استخراج رمز ارز همه علت قطعی برق نیست ممنوعیت انتقال پول به صرافی Binance توسط بانک Santander انگلستان
busd

دلار بایننس

BUSD, Binance-USD

1 $
0 60,203 تومان

اطلاعات بازار جهانی

حجم بازار 6,984,480,669 $
حجم معاملات 24h 2,119,043,031 $
بالاترین قیمت 0$

اطلاعات بازار ژاوکس

حجم بازار 0 تومان
اولین معامله 60,506 تومان
آخرین معامله 60,073 تومان

دلار بایننس چیست؟

ارز دیجیتال BUSD یک استیبل کوین با پشتوانه فیات است که با همکاری Paxos منتشر شده است. هر توکن BUSD دارای پشتوانه ذخیره دلار آمریکا در نسبت یک به یک است، به این معنی که به ازای هر BUSD در گردش، ۱ دلار در حساب بانکی به عنوان ذخیره نگهداری می‌شود و ارزش آن همراه با دلار آمریکا در نوسان است. ثبات نمودار دلار بایننس یکی از نشانه‌های مهم برای جلب اعتماد کاربران و معامله‌گران ارزهای دیجیتال است. شرکت‌های بایننس و پکسوس با برخی از بزرگترین بانک‌های جهان همکاری کرده‌اند تا ذخیره لازم برای پشتیبان‌گیری از تمام توکن‌های در گردش را ایجاد کنند. Paxos ذخایر دلار آمریکا که برابر با کل عرضه BUSD در اختیار دارد را در بانک‌های مختلف ایالات متحده تحت بیمه FDIC نگهداری می‌کند. بدین ترتیب ذخایر استیبل کوین بایننس می‌تواند از حمایت خزانه داری ایالات متحده برخوردار باشد. این استیبل کوین توسط اداره خدمات مالی ایالت نیویورک (NYDFS) تایید و کنترل می‌شود. این مقررات کمک می‌کند تا اطمینان حاصل شود که هر توکن این ارز دارای پشتوانه کافی است.

انطباق این ارز با این استانداردهای نظارتی تضمین ایمنی و امنیت دارایی‌های کاربر را فراهم می‌کند.  این زیرساخت مالی دیجیتال به BUSD اجازه می‌دهد تا به طور کامل با دلار آمریکا قابل بازخرید باشد. قیمت‌گذاری این استیبل کوین همگام با روندهای مشابه در مورد دلار آمریکا، کاهش یا افزایش خواهد یافت. مقررات قوی در کنار گزارش‌های گواهی ماهانه از ذخایر این شرکت، این ارز دیجیتال را به یک استیبل کوین بسیار جذاب برای معامله گران تبدیل کرده است.

ارز دیجیتال BUSD چگونه کار می‌کند؟
Paxos به عنوان یک متولی ارزهای دیجیتال، مسئول نگهداری ذخایر دلار برای پشتیبانی از توکن‌های این استیبل کوین است. Paxos جدا از تضمین وثیقه، از مقرراتی برای کنترل فرآیند ایجاد و سوزاندن توکن‌های دلار بایننس پیروی می‌کند. پکسوس همچنین این حق را برای خود محفوظ داشته که در صورت هرگونه فعالیت غیرقانونی، حساب‌ها را مسدود کرده و وجوه را حذف کند.

از سوی دیگر  بایننس مسئولیت مدیریت این توکن شامل فهرست کردن آن در مبادلات و ارائه پشتیبانی از مشتری را بر عهده دارد. جنبه‌های نظارتی این ارز و همه قراردادهای هوشمند این استیبل کوین از تابع SetLawEnforcementRole برای تسهیل مقررات استیبل کوین استفاده می‌کنند.

بایننس از طریق قراردادهای هوشمند، می‌تواند در صورت نیاز توکن‌های جدید BUSD را ضرب و تولید کند. مینتینگ به فرآیند ایجاد توکن‌های جدید گفته می‌شود. این کار زمانی انجام می‌شود که Paxos دلار آمریکا را به ذخایر واریز می‌کند. سپس توکن‌های تازه ضرب شده به کیف پول مشتری ارسال می‌شوند. برعکس مینتینگ، فرآیند سوزاندن یا از بین بردن توکن است که طی آن توکن‌ها از چرخه خارج شده و ثبات قیمت را حفظ می‌کنند.
در واقع دلار بایننس یک توکن ERC20 است که بر روی بلاکچین اتریوم ساخته شده است. با این حال، با استاندارد BEP-2 بایننس نیز سازگار است. این بدان معنی است که  توکن را می‌توان هم در اتریوم و هم در بایننس اسمارت چین استفاده کرد. Paxos توکن BUSD را در بلاکچین اتریوم ایجاد می‌کند، در حالی که بایننس توکن Binance-Peg BUSD را در زنجیره BNB ارائه می‌دهد. بایننس از طریق استاندارد BEP-20 با قرار دادن BUSD در یک آدرس خاص اتریوم، استیبل‌کوین خود را توسعه می‌دهد و توکن‌های Binance-Peg BUSD را ضرب می‌کند. هر توکن Binance-Peg BUSD با توکن‌های موجود در ذخیره بایننس مطابقت دارد و مالکان می‌توانند توکن‌ها را با توجه به نیازشان بین زنجیره‌های مختلف تعویض کنند. در واقع بایننس به عنوان پلی بین دو زنجیره عمل می‌کند. روش کار به این صورت است که وقتی کاربر می‌خواهد از BUSD خود استفاده کند، باید با استفاده از تابع تبدیل بایننس، توکن خود را از یک بلاکچین به بلاکچینی دیگر منتقل کند.

کاربردهای دلار بایننس چیست؟
صرافی بایننس بزرگترین صرافی ارزهای دیجیتال از نظر حجم معاملات است. راه‌اندازی BUSD در پلتفرم بایننس یک حرکت استراتژیک برای افزایش بیشتر پذیرش ارزهای دیجیتال و راهی برای تبلیغ صرافی آن‌ها است. هدف دلار بایننس ارائه یک ارز دیجیتال با ثبات برای معامله گران و سرمایه‌گذارانی است که به دنبال اجتناب از نوسانات بازار دارایی دیجیتال هستند. واقعیت این است که بسیاری از سرمایه‌گذاران به دلیل نوسانات ارزهای دیجیتال ممکن است برای ورود به این بازار مردد باشند. اما بایننس با ارائه گزینه استیبل کوین خود می‌تواند طیف وسیع‌تری از کاربران را جذب کند. دلیل دیگر برای استفاده از استیبل کوین BUSD، تامین نقدینگی برای یک سرمایه‌گذاری خاص، بدون نیاز به انتقال ارز فیات از صرافی‌ها و حفظ سود است. همچنین این استیبل کوین در جفت ارزهای مختلف در پلتفرم بایننس از جمله BTC/BUSD، ETH/BUSD و XRP/BUSD استفاده می‌شود. بایننس با ایجاد جفت‌های معاملاتی بیشتر می‌تواند کاربران بیشتری را به پلتفرم خود جذب کند. دلیل اهمیت استیبل کوین‌های بومی برای شرکتی مانند بایننس، ایجاد تجربه‌ یکپارچه‌ برای کاربران این اکوسیستم است.
دلار بایننس کاربردهای مختلفی دارد. به عنوان مثال، یک کاربر می‌تواند BUSD را با BTC در صرافی بایننس معامله کند و سپس از آن برای تجارت در Binance DEX استفاده کند. حتی اگر کاربران بخواهند در قراردادهای هوشمند اتریوم شرکت کنند، می‌توانند BUSD خود را به راحتی به ETH تبدیل کنند. یک دارنده BUSD می‌تواند در  استخرهای نقدینگی و فارمینگ، وثیقه برای وام، پرداخت برای کالاها یا خدمات و هر چیز دیگری نیز مشارکت کند. فراموش نکنید بسیاری از کیف پول‌ها و پلتفرم‌های وام دهی این رمزارز را می‌پذیرند.

کدام کیف پول ها برای ذخیره ارز دیجیتال BUSD مناسب هستند؟
کیف پول دلار بایننس در واقع نرم‌افزاری است که داده‌های لازم برای دسترسی کاربران به وجوه ارز ذخیره شده آن‌ها را نگهداری می‌کند. این داده‌ها شامل یک کلید خصوصی مانند رمز عبور و یک آدرس کیف پول است که به عنوان کلید عمومی نیز شناخته می‌شود که مانند شماره حساب عمل می‌کند.

بهترین کیف پول‌های این ارز می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

  • کیف پول سخت‌افزاری Ledger
  • کیف پول‌های تحت وب مانند نسخه تحت وب Myetherwallet
  • کیف پول‌های دسکتاپ مانند Guarda و Lumi
  • کیف پول موبایلی مانند trust wallet و Infinity
  • کیف پول های کاغذی